Hirdetmények

Dr. Eőry Anita és Dr. Bartus Beáta - 2020-05-20

TISZTELT PÁCIENSEK!

2020.05.04-től a telefonkonzultációt követően újra sor kerülhet személyes orvos-beteg találkozásra

ÚJ ELJÁRÁSREND: a telefonos egyeztetés és előjegyzés után óránként 3 vizsgálatra van lehetőség.

Lázas betegség esetén légúti, vagy emésztőszervi panaszokkal előzetesen az orvossal kell telefonon konzultálni!
Korona vírus fertőzés gyanúja esetén a háziorvos a beteg otthonában történő mintavételi mentőegységet rendel ki, a rendelőbe ebben az esetben nem lehet bejönni személyesen!

A háziorvosi rendelésen vizsgálatra kizárólag telefonon/ERODIUM-on előre egyeztetett időpontban tudunk pácienst fogadni. Az egészségügyi szolgáltatónak és a betegeknek is kiemelt figyelmet kell fordítaniuk az egyeztetett időpontok megtartására, a várókban töltött idő és személyek számának minimalizálásara.

A RENDELŐBEN:

- hőmérsékletmérésre kerül sor
- lehetőleg a váróban 1 személy legyen, ha több páciens várakozik, egymás között legalább 1,5 méter távolságot kell tartani

TOVÁBBRA IS ELEKTRONIKUSAN ZAJLIK - SZEMÉLYES MEGJELENÉS NÉLKÜL:

SZOKÁSOS RECEPTEK FELÍRÁSA, TÁPPÉNZ, IGAZOLÁSOK, SZAKORVOSI JAVASLATOK:

Igazolások, keresőképtelen állományok igazolása, egyéb igazolások, szociális ellátásokhoz szükséges dokumentumok. Ezeket az adminisztratív feladatokat a kéréstől próbáljuk a leghamarabb teljesíteni (eljárásrend max. 5 munkanapot biztosít)

A SZAKORVOSI JAVASLATOK, KÖZGYÓGYELLÁTÁSI IGAZOLVÁNY lejárata a vészhelyzet megszüntetését követően 3 hónap időtartamra meghosszabbodik.

Dr. Eőry Anita és Dr. Bartus Beáta - 2020-01-13

Tisztelettel kérem a kedves betegeimet, hogy a hétfőnként tapasztalható magas betegforgalom miatt a tervezhető ellátásokra , mint pl. gépjármű vezetői alkalmassági vizsgálat, inkább a hét későbbi napjaira foglaljanak időpontot!
Az ellátást nagyban segíti, ha otthon előre kitöltik az alkalmassági vizsgálathoz tartozó kérdőíveket, mely az Erodium rendzserben található.

Köszönettel:
Dr Eőry Anita

Korábbi hirdetmények

Dr. Eőry Anita és Dr. Bartus Beáta - 2020-07-16

2020.07.24-07.31-ig Dr Eőry Anita szabadsága alatt a rendelés zavartalan, Dr. Bartus Beáta végzi az ellátást.